Onze keizer Luc Van den Borre is vertrokken naar Rome (rit 1)

Dagelijks zal ik het verslag posten van onze keizer die wij veel duwtjes in de rug zullen geven voor zijn uitdagende trip naar Rome. Veel succes! Wim

Met de Rode duivels in de achtergrond, maak ik het verslag van onze eerste etappe naar Gedinne, 158 km. Ik wil nogmaals iedereen, maar dan ook iedereen bedanken, voor de steun en aanwezigheid bij het vertrek aan ons lokaal, waar we een stevig ontbijt kregen voorgeschoteld door Marleen en Michel. Voor de start, werden de meerijdende leden gezegend door diaken Bart en na een minuut stilte, voor de overleden familieleden en kennissen, maar in het bijzonder voor Gisele, de mama van Zita, die spijtig genoeg moest afhaken, werd het startschot gegeven. Het prachtige weer, zorgde voor een ideale start en na 60 km kwam een einde aan de begeleiding, door 10 leden van WTC Elst, wat voor mij een enorme opsteker was. Thx boys. Ondertussen vernamen we, dat een opgenomen interview, werd uitgezonden op radio VRT 2, een eer en enorme motivator. Het verdere verloop van de rit, verliep naar wens, onder begeleiding van mijn familie, Spike de hond en natuurlijk onze Luc, die onmiddellijk bij mijn aankomst, mijn stalen ros, onder handen nam. Bij de lekkere avondlunch, werden veel momenten nog eens nagekaart en hierbij was iedereen voldaan en bijzonder gelukkig, met de steun die we vandaag mochten ontvangen. Morgen steken we de grens over, alleen nog met Luc en zetten we onze tocht naar Rome verder, met een spijtig verlies van onze landgenoten. Viva la France, on arrive.