WTC ELST in MALLORCA 1e rit

WTC ELST wenst zijn leden Arvid, Jo, Luc en William veel succes met het fietsweekend. Ik zal dagelijks het verslag van onze keizer Luc posten. Wees voorzichtig en geniet ervan !!! Onze club supportert mee:

“Eindelijk was het zover, derde keer goede keer, een fietsreis naar het warme Mallorca Organisator Arvid zorgde ervoor dat alles perfect verliep en ophaaldienst Jo, zorgde voor de ophaling van de valiezen en het vervoer van 3 WTC leden, dit al in de vroege uurtjes, waarvoor mijn oprechte dank. In de luchthaven van Oostende liep aanvankelijk alles vlot, tot de computer op rood sprong toen ik door de controlepoort stapte en later toen er een grondige check-up nodig was van mijn QR code. Eind goed, al goed en na een vlucht van 2 uur, kwamen we aan in Mallorca. Een mooi hotel, waar we gedurende een week ons verblijf zouden hebben. Alles stond daar ter beschikking en we kregen een mooi stalen ros, om onze spieren eens te testen. Alvorens officieel van start te gaan, werd er stilgestaan, bij het pijnlijk overlijden van de moeder en schoonmoeder, van drie trouwe leden WTC Elst, dewelke wij enorm veel sterkte toewensen. Een eerste rit van 80 km, via een lus rond Palma, deed ons toch wel kennismaken, met de hitte, de lange rechte wegen, omhord door muren en de kale gronden. Na onze eerste kennismaking met Mallorca, deed een uitgebreid avondmaal ons bijzonder deugd en kijken we nu al uit, naar morgen voor een rit in het hooggebergte.

Tot morgen๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š”

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.