RITTEN WTC ELST

https://www.komoot.com/nl-nl/user/3945986560756

Waarde clublid,

Voor een vlot verloop van de wekelijkse ritten van de A, B en C groep heeft WTC Elst het initiatief genomen zich te registreren bij KOMOOT. Dit brengt tal van voordelen met zich mee, iedereen kan de voorziene rit op voorhand bekijken en het GPX bestand downloaden op zijn GPS toestel.

Momenteel staan reeds 80 ritten op de account van WTC Elst. Uiteraard is het de bedoeling deze ritten aan te passen en uit te breiden rekening houdend met de behoeften en noden van de respectievelijke groepen.

WERKWIJZE :

  • Dubbelklik op de link bovenaan, dan zit je rechtstreeks op de account van WTC Elst, dan vindt je reeds 80 ritten.
  • Het is uiteraard de bedoeling  dat er stelselmatig ritten gaan toegevoegd voor zowel de A, B en C groep.
  • Leden die reeds een persoonlijke account hebben, kunnen via ” zoeken vrienden ” , waar je dan uiteraard WTC Elst vermeldt, ook naar de account waar je dan gewoon ” volgen ” aanklikt.

Komoot is een heel nuttige tool met onbeperkte mogelijkheden, uiteraard  moeten wij als bestuur ook nog de knepen van het vak volledig onder de knie krijgen, dankzij de deskundige uitleg van Stefaan Maes staan we reeds een heel stuk verder. Het is de bedoeling dit verder te optimaliseren, dat zodoende iedereen kan genieten van de geplaatste ritten, zeer nuttig voor eigen gebruik en leuke trainingsritjes. Bij vragen kan je steeds terecht bij de leden van het bestuur.

Namens het bestuur WTC Elst

Wim – Elfie – Frank – Johan – Dave – Marc

 

Share