Rit Damme 02-09-2023.

Beste clublid,

Naar jaarlijkse traditie werd op de eerste zaterdag van september de rit naar Damme georganiseerd, een realisatie van onze keizer Luc en van René.

Na een mistige start ging het richting Damme, ook onderweg werden we nog getrakteerd met natte wegen, in West-Vlaanderen had het blijkbaar in de ochtend nog geregend, gelukkig bleven we gespaard van platte tubes en andere technische problemen. In Damme konden we op het gezellige terras van ” de uilenspiegel ” genieten van een drankje en een lekker middagmaal, met dank aan de sympathieke uitbaters voor de hartelijke ontvangst.

Na de middag ging het aan een stevig tempo terug richting Vlaamse Ardennen, en naarmate we dichter van Elst kwamen verhoogde het tempo, een aantal hadden waarschijnlijk de thuisstal geroken, of hadden gewoon veel ” dorst “, de waarheid ligt waarschijnlijk ergens in het midden. Uiteindelijk kwamen we aan in Elst na een rit van 144km aan een gemiddelde snelheid van 26,5 km/h.

Hieronder een aantal sfeerbeelden van een toffe fietszaterdag in september, met dank aan Luc en René, en niet te vergeten onze trouwe chauffeur Philippe die instond voor de begeleiding en de bevoorrading, iedereen, dikke merci.

Het bestuur WTC Elst

Wim – Elfie – Frank – Johan – Dave – Marc

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.