Fatima dag 2

27/08/2022 Rit 2 Thourotte – Fontainebleau 154 km 778 hm

 

Een heerlijk ontbijt deze morgen met een piepende zon door het raam van het restaurant. Opnieuw een wind die uit de goede richting kwam. Meer moet de burger niet hebben om er opnieuw te kunnen tegenaan gaan.

 

De tocht ging in het begin richting Compiègne. Bekend van de start van Paris-Roubaix. Wel over brede fietspaden, maar oh zo hobbelig door de uitstekende boomwortels.

 

Niet goed voor de fiets, maar ook zeker niet goed voor onze prostaat.

 

Qua grintwegen niet zo erg als gisteren. Ik vraag mij af of de routeyou’s van deze wereld hun routes meer en meer gaan afstemmen op de gravelbikes. Maar goed dit terzijde.

 

Vandaag ook gereden door immens grote bossen. Genieten was het van al dat groen en de rust. De tocht ging ook voor een stuk langs kanalen..

 

Deze middag werden we opnieuw goed verzorgd door onze begeleiders.

Smullen maar en opnieuw krachten opdoen.

 

Daarna was het nog een 50-tal km tot onze eindbestemming. Al bij al viel de rit nog mee wat betreft moeilijkheid.

 

Na de verzorging nog even gaan proeven van de sfeer in Fontainebleau en nog het nodige vocht naar binnen gewerkt en de innerlijke mens versterkt. Ook een blik werpen op het indrukwekkende kasteel mocht niet ontbreken. Fontainebleau is zeker het bezoeken waard, maar wij natuurlijk geen tijd daarvoor en onze rust nodig. Zo moet het natuurlijk voor onze onderneming.

 

Groeten.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.