Fatima dag 9

04/09/2022 Rit 9 Viana – Hontanas 159 km 1760 hm

 

Vooreerst even meegeven, dat zij die ons volgen via onze Live Track, waarschijnlijk al hebben opgemerkt dat wij soms afwijken van ons parcours. Dit komt omwille van het feit dat we soms een wijziging doen omdat de te volgen weg er een is van grint.

 

Nu naar onze rit van vandaag. Deze morgen na een stevig ontbijt koers gezet richting Logrono. Na een paar kilometers fietsen zagen we grote gaten in de rotswand. Zouden deze van holbewoners zijn?

 

Daarna was het een lange weg richting Burgos. Gelukkig waren er een paar mooie hellingen om de eentonigheid te breken. De Puerto de la Pedraja bracht ons naar een hoogte van 1.150 m. Het hoogste punt tot op heden.

Tussendoor toch wel even genoten van een paar rustpauzes met een colaatje in gezellige dorpjes.

 

Naar het einde toe werd het ons opnieuw lastig gemaakt. Grintwegen waren opnieuw de boosdoener. Toch zeker voor een 15-tal km.

 

Toch even vermelden hoe groot onze bewondering is voor de wandelaars, die we op onze weg zien. Nog lastiger dan per fiets, denken we dan.

 

Uiteindelijk aangekomen in het kleine charmante dorpje waar we onze nacht gaan doorbrengen. Buiten aan ons restaurant van het hotel een en al ambiance. Zang en dans. Dit zou iets zijn voor WTC Elst.

 

Tot hier wat info over onze dag. En nu gaan slapen. Tot morgen voor meer nieuws.

 

Groeten van René en Eric.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.