UITEENZETTING KOMOOT – GARMIN – Vrijdag 23-02-2024 om 20u00

Waarde clublid,

Zoals op de receptie aangehaald door onze voorzitter Wim geven we dit jaar een uiteenzetting over het gebruik van ” KOMOOT “, dit naar aanleiding van de start van het nieuwe wielerseizoen.

Ons gewaardeerd lid Stefaan Maes is hier specialist ter zake, en beschikt bovendien over de gave van het woord, en het nodige geduld om iedereen hierover de nodige uitleg te verschaffen.

Op 23-02-2024 om 20u00 gaat Stefaan bij ons in het lokaal een toelichting geven over de manier van inbrengen op Garmin, en het rondsturen en downloaden van gpx-bestanden. Tevens gaat hij ons ook leren een route in te plannen op de PC. Breng op deze avond ook uw Garmin toestel mee.

Verder is er op 29-03-2024 terug de sportquiz in Brakel. Steeds een leuke aangelegenheid ( dit jaar met Stijn Devolder en Dirk De Wolf ).

We zouden ons graag met twee ploegen inschrijven, want de subsidies zijn echt mooi meegenomen voor de clubkas, en dit via de sportraad. Wie interesse heeft , geef een seintje aan het bestuur, snel inschrijven is de boodschap.

De start van het seizoen nadert nu met rasse schreden, in het buitenland hebben de eerste koersen reeds plaatsgevonden, met heel wat leuke winnaars. Nog een vijftal weken, en ook bij WTC Elst start het nieuwe seizoen.

Met sportieve groeten,

Het bestuur WTC Elst

Wim – Elfie – Frank – Johan – Dave – Marc

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.