Driedaagse Roesbrugge 30 juni, 1 en 2 juli

Driedaagse fietstocht naar Roesbrugge op 30 juni, 1 en 2 juli

Waarde lid,

Beste wielerfanaat,

Op 30 juni, 1 en 2 juli wordt door WTC Elst, een driedaagse georganiseerd naar het mooie Roesbrugge , vlakbij de Franse grens, en deelgemeente van Poperinge. De dorpskern ligt langs de ijzer, die hier Belgie binnenstroomt. Een oude tak van de IJzer vormt de noordgrens. We logeren er in ” de korte Lindehoeve ” , temidden van de prachtige natuur. Er is slaapgelegenheid voor 30 personen. Ook het culinaire aspect wordt niet vergeten, en iedereen zal tot in de puntjes verwend worden met tal van lekkernijen, klaargemaakt door Frederik en Valerie. Later hierover meer nieuws.

De eerste dag wordt er gefietst van Brakel naar Roesbrugge, en voor de moedigen onder ons komt er nog een lus bij naar de Moeren, en terug naar Roesbrugge. De tweede dag wordt de Frontroute gereden. Een stuk door het prachtige polderland, tot Mesen, en terug naar Roesbrugge. Dag drie kunnen de moedigen terug met de fiets naar Elst fietsen, voor de anderen wordt vervoer voorzien. De ritten werden reeds uitgestippeld door Guido, waarvoor dank. Later meer info met betrekking tot de ritten.

Noteer alvast deze data in je agenda, en voor zij die er bij willen zijn, de plaatsjes zijn beperkt tot 30 personen. Binnenkort volgt meer informatie.

Namens het bestuur WTC Elst

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.